ULTIMA ORĂ

Hoții au furat 18 metri liniari de parapet metalic, de pe marginea drumului, din localitatea Onceşti! Reprezentanții Direcției Județene de Transport Giurgiu au depus plângere, iar poliţiştii îi caută pe făptaşi

Cum noaptea “toate pisicile sunt negre”, hoții au ținut cont de această zicală şi au zis să profite! Se pare că furtul a avut loc vineri noapte, când pe DJ 503A era linişte. Fără a fi deranjați de priviri “indiscrete”, hoții au sustras 18 metri liniari de parapet metalic, situat pe raza localității Onceşti.

 

 

Sâmbătă dimineață, reprezentanții Direcției Județene de Transport Giurgiu, au constatat furtul şi au anunțat poliția.

 

“La data de 28 octombrie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un reprezentant al Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras un parapet metalic, de pe D.J.503A, la intrare în localitatea Oncești, județul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.5 Giurgiu, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un parapet metalic, de 18 metri lungime, montat pe partea dreaptă a sensului de mers către localitatea Oncești, ar fi fost sustras de către persoane necunoscute”, precizează IPJ Giurgiu.

 

 

Hoții nu numai că au produs prejudiciu DJT Giurgiu, dar prin fapta lor, au pus în pericol şi siguranța participanților la trafic! La fața locului au rămas stâlpii de susținere ai parapetului, un real pericol, în caz de accident.

 

Parapetul fusese montat anul trecut, iar prejudiciul creat de hoți se ridică la 6100 de lei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar dacă vor fi prinşi, hoții riscă să ajungă în spatele gratiilor.

 

RECLAMĂ
RECLAMĂ

distribuie