ULTIMA ORĂ

Jandarmeria Giurgiu continuă înscrierile pentru școlile militare de subofițeri jandarmi

Dacă vă doriți să fiți permanent alături de cetățeni și să faceți parte din instituția noastră, specializată în asigurarea siguranței și ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și intervenția în situații de criză/urgență, vă așteptăm să vă înscrieți în echipa noastră!

 

În această perioadă, Jandarmeria Română a scos 700 de locuri la concursul de admitere în școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române, sesiunea aprilie-iunie 2024, astfel:

– 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani;

– 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

 

Până pe data de 14 Mai 2024, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu continuă campania de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Astfel, se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, absolvenți/absolvente de liceu cu diplomă de bacalaureat și care îndeplinesc și celelalte condiții de recrutare.

 

Cererea de înscriere se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a structurii de resurse umane: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro, până la data de 14 Mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică). Documentele necesare constituirii dosarului de candidat se depun la sediul unității noastre până la data de 21 Mai 2024, inclusiv, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

 

Mai multe informații referitoare la condițiile de recrutare, conținutul dosarului de candidat sau desfășurarea probelor de examen le puteți obține prin accesarea site-ului unității noastre: http://www.jandarmeriagiurgiu.ro, dar și de pe site-urile instituţiilor de învăţământ: www.scoaladragasani.ro, respectiv   www.jandarmeriafalticeni.ro .

 

Pentru informații suplimentare, vă așteptăm la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, șoseaua București, nr. 57 sau la numărul de telefon: 0246.219 631, interior 24535.

RECLAMĂ
RECLAMĂ

distribuie