ULTIMA ORĂ

Polițiştii din Giurgiu sunt în alertă, după ce o tânără imobilizată într-un scaun cu rotile, a dispărut aseară, din parc! Dacă ați văzut-o, sunați la 112! Vă rugăm să distribuiți ştirea

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează verificări, în vederea depistării unei tinere, de 22 de ani, dispărută din municipiul Giurgiu.

 

La data de 13 aprilie a.c., ora 22.47, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, *ȚIGĂNILĂ ANA MARIA VALENTINA*, de 22 de ani( persoană aflată în scaun cu rotile) a plecat dintr-un parc, din municipiul Giurgiu, iar până în prezent nu a mai revenit acasă.

 

Semnalmente: 1,70 metri, aproximativ 60 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui, față ovală, prezintă un tatuaj în zona cefei, posibil un fluture.

 

Îmbrăcăminte: blugi de culoare negru, tricou cu mânecă scurtă de culoare negru, pulover negru, pantofi sport și o eșarfă de culoare maro.

 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

RECLAMĂ
RECLAMĂ

distribuie