ULTIMA ORĂ

Brigada Părinților Antidrog Brasov, prima mişcare civică de masă, împotriva flagelului drogurilor

Recent, în Brașov, o adolescentă dependentă de droguri a murit de supradoză și alte afecțiuni letale asociate.

 

La două săptămîni după acest tragic eveniment, prietenul ei, de aceiași vârstă, dependent și el, pe un fond psihotic grav, a încearcă să se sinucidă și a ajuns ATI, rămânând în viață printr-o minune, dar cu sechele grave, acum fiind internat într-o secție de psihiatrie.

 

 

 

Aceste evenimente au determinat ca peste 1000 de părinți din Brașov să înființeze Brigada Părinților Antidrog, inițiativă fără precedent în România. Scopul definit al BPA este ca părinții să se poată ajuta între ei cu informații și cu soluții concrete pentru salvarea copiilor din vârtejul mortal al drogurilor.

 

Prima conferință a structurii a strâns la Brașov sute de părinți care au fost instruiți ce măsuri să ia pentru a-și ține copiii departe de droguri. La activitate, fiecare participant a primit cadou câte un exemplar din cartea “Marijuana, zborul spre iad”.

 

 

Inițiativa este susținută de către toate autoritățile competente și tinde sa se extindă la nivel național. În fruntea acestei inițiative este giurgiuveanul nostru, Cătălin Țone, expertul antidrog care, prin activitatea sa, face cinste comunității noastre.

 

RECLAMĂ
RECLAMĂ

distribuie