ULTIMA ORĂ

Doi giurgiuveni urmăriți internațional, depistați de polițiştii IPJ Giurgiu! Cei doi aveau emise mandate de arestare europene pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat

“La data de 20 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acţiune pe linia persoanelor urmărite, în municipiul Giurgiu, ocazie cu care au depistat doi bărbați, de 35 de ani (din comuna Vedea, județul Giurgiu), respectiv unul de 47 de ani (din municipiul Giurgiu), ambii urmăriți internațional.

 

Pe numele celor două persoane, autorităţile judiciare din Italia au emis mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

 

Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reţinerea acestora, fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul D.G.P.M.B.

 

Astăzi, 21 octombrie, aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propuneri procedurale, în vederea extrădării”, se precizează în comunicatul de presă emis de Inspectoratul Poliției Județene Giurgiu.

 

RECLAMĂ
RECLAMĂ

distribuie